Koronavirus intézkedések

2020. március 16.

 

Kedves Látogatóink, Klienseink!

Társadalmi felelősségünk arra hív minket, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt egyéni érdekeinket  most alárendeljük a közegészségügyi szempontoknak. Megbízható szakmai állásfoglalások szerint kerülni kell minden, nem elengedhetetlenül szükséges egyéni kontaktust, ezzel csökkentve a fertőződés veszélyét és lehetővé téve azt, hogy az egészségügyi ellátás kapacitása elegendő legyen a legsúlyosabb esetek ellátására.  

Ezért Központunk munkatársai minél hamarabb próbálnak átállni az online lehetőségekre (skype, zoom stb.) a kliensellátásában. A személyes találkozásokat bizonytalan időre felfüggesztjük, szem előtt tartva, hogy minden személyes kapcsolatfelvétel lehetőséget nyújt, hogy akaratunkon kívül is továbbadjuk a vírust!

Új kliensek fogadásának normál rendje Központunkban átmenetileg szünetel, ismét akkor lesz elérhető, amikor a járványügyi óvintézkedések feloldásra kerülnek. Új bejelentkezéseket átmenetileg csak aktuális krízis esetén fogadunk, amennyiben a kliens tudja vállalni az online klienskapcsolatot.

Köszönjük előre is az együttműködést!

Antropos Mentálhigiénés Módszertani Központ Munkatársai