ANTROPOS KÖZPONT ÚJRANYITÁSI HÍREK

2020. május 25.

ANTROPOS KÖZPONT

2020.05.25-tól ÚJRA NYITVA!

Kedves Látogatóink!

Szeretettel tájékoztatjuk Önöket, hogy Központunkban a járványügyi enyhítéseket figyelembe véve, 2020.05.25.-étől újra megkezdjük a személyes találkozásokat, fenntartva az online segítő kapcsolatok lehetőségét is. Szolgáltatásaink igénybevétele továbbra is előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban lehetséges, melyet a  https://antroposkozpont.hu/bejelentkezes/  kitöltésével tudnak megtenni. 

Kérjük új klienseinket, hogy a bejelentkezés során az adatlap egyik utolsó kérdésénél (Van-e még valami, amit fontosnak tart, hogy a segítője tudjon róla, hogy jobban segíthesse Önt?) mindenképp jelezzék, hogy online, személyes, vagy bármelyik segítő kapcsolat lehetőségével szeretnének élni. 

A fertőzés elkerülése érdekében minden látogatónktól, munkatársunktól kérjük az alábbi szabályok betartását:

  • A Központ közös helyiségeiben kötelező a szájmaszk viselése, a terápiás szobákban pedig ajánlott (kliens és segítő közös megegyezése alapján). Szájmaszkról mindenki (kliens és segítő) a saját maga számára kell, hogy gondoskodjon.
  • A személyes beszélgetések alatt lehetőleg kerüljék az egymással való kontaktust (pl. kézfogás stb.) és tartsák a másfél méteres távolságot.
  • Munkatársaink minden egyes ülés után kiszellőztetik és fertőtlenítik a helyiséget, így biztonságosan tudják a hozzájuk fordulókat fogadni.
  • A közös helyiségekben elhelyeztünk kézfertőtlenítő folyadékot, illetve a mosdókban a szappan mellett fertőtlenítő törlőkendőket, melyet látogatóink saját igényük szerint használhatnak a nagyobb biztonság érdekében. Javasoljuk a gyakori kézfertőtlenítést, szappannal való kézmosást, mindannyiunk biztonsága érdekében.
  • Amennyiben bármilyen betegségre utaló tünetet tapasztalnak, kérjük, hogy tartózkodjanak a Központ látogatásától.
  • Központunkban újra lehet csoportos foglalkozásokat is tartani, a javasolt elővigyázatosság betartásával.

Együttműködésüket előre is köszönjük!